BSC Software
Đorđa Stanojevića 4
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3180 197
erp@bscsoftware.rs

Usluge outsourcinga

Prateći svetske trendove, sve više kompanija se odlučuje da koriste eksterne saradnike koji mogu da podrže potrebe za razvoj i održavanje Microsoft Dynamics Nav -a.

   
BSC Software pruža usluge outsource - ovanja usluga razvoja i održavanja koristeći najbolje metodologije i pružajući usluge po najvišim standardima. Veština i znanje naših programera, omogućavaju da se proces razvoja softvera značajno skrati, što dovodi do značajnih ušteda i smanjenja troškova razvoja.

 

  Kombinujemo znanje naših sertifikovanih Microsoft Dynamics stručnjaka sa najboljom računovodstvenom i pravnom praksom. Jedinstvena kombinacija daje nam prednost u odnosu na druge. Usredsređujemo se na tačno definisanje i razumevanje problema i potreba naših klijenata, i tek nakon potpunog usaglašenja počinjemo sa razvojem i implementacijom. Mi ohrabrujemo klijente da nam prepuste sve svoje potrebe vezane za softver i IT usluge. Mi smo tu da stvaramo odgovarajuća rešenja na vreme, održavamo najviši standard kvaliteta i koristimo najbolju metodologiju.

 

 
 
   
BSC Software
Đorđa Stanojevića 4 11000 Belgrade, Serbia +381 11 3180 197
© Copyright 2012