BSC Software
Đorđa Stanojevića 4
11000 Beograd, Srbija
+381 11 3180 197
erp@bscsoftware.rs

Naša kompanija sve više širi paletu proizvoda i usluga koje možemo da ponudimo svim našim aktuelnim i budućim klijentima. Naše usluge standardno uključuju:

Usluge implementacije

Implementacija

 

Mi imamo tim sertifikovanih stručnjaka koji će Vas korak po korak voditi kroz softversku implementaciju. Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu u radu sa ERP softverom i radu sa kompanijama raznovrsnih delatnosti  pokrivamo sve zahteve koji se postavljaju pred nas u pogledu implementacije – od analize potreba kompanije do podrške nakon implementacije.

 

Razvoj

 

Prilagođavanje softvera Vašim specifičnim potrebama u poslovanju, podrazumeva modifikovanje i testiranje sistema Microsoft Dynamics NAV, ali tako da učinjene izmene ne narušavaju ostatak programa u smislu funkcionalnosti sa jedne strane, ali da budu potpuno integrisane kako bi jedinstvenim sistemom bilo obuhvaćeno celokupno poslovanje.


Naši programeri imaju dugogodišnje iskustvo i razumeju poslovne procese, i koristeći vodeće softverske alate i programske jezike u potpunosti crpe sve mogućnosti koje pruža Microsoft Dynamics NAV.


Oblikujući Vaš poslovni softver prema delatnosti i potrebama klijenata, omogućujemo Vam da potpuno iskoristite sve benefite koje rad u sistemu nudi. Nakon što sa klijentom utvrdimo sve detalje o poslovanju i zahtevima, oblikujemo odgovarajuće poslovno rešenje za njega. Pomažemo pri detaljnijem definisanju potreba i poslovnih procesa kompanije kako bi se došlo do najvećeg stepena usaglašenosti programa i poslovanja kompanije.

 

Integracija

 

Ako poslovni softver ne obezbeđuje kompletnu funkcionalnost, firme se uglavnom odlučuju za nabavku dodatnih programa koji obezbeđuju dodatnu funkcionalnost. Integracija takvih različitih rešenja je uvek izazov za firmu.  Naš Microsoft Dynamics Nav tim se dokazao u dosada velikom broju integracija sa softverima različitih namena.

 

Obuka

 

Nudimo obuku za Microsoft Dynamics NAV tako da Vaša kompanija može optimalno koristiti sistem i maksimalno iskoristiti uloženo. Naši programi obuke podrazumevaju više od samog podučavanja korisnika zato što se trudimo da maksimalno iskoriste svoje kapacitete i usvoje što veće praktično znanje. Predavači koje imamo u svom timu se neprestano usavršavaju i poboljšavaju svoje mentorske sposobnosti.

Usluge podrške i održavanja

 

Podrška

 

Uspešnost rešenja se ne definiše samo naprednim funkcijama, već i pouzdanom podrškom. Pored uspešne implementacije, dobar softver karakteriše i pouzdana i pravovremena podrška. Naš Nav tim je posvećen pružanju podrške svim našim korisnicima kroz različite modele održavanja.
Naši klijenti mogu da se odluče za jedan od modela održavanja koji obuhvataju podršku na lokaciji korisnika, e-mail i telefonsku podršku.
Pored redovnog održavanja, naša podrška obuhavata i preventivno održavanje koje uključuje instaliranje update- ova i ispravki koje je objavio proizvođač softvera, instaliranje novih verzija, proveru ispravnosti rada i peroformanse sistema, otklanjanje nepravilnosti i problema koji se dešavaju u radu. 

 

Upgrade

 

Način na koji vršimo upgrade oslikava naš pristup implementaciji, koristeći Microsoft Sure Step metodologiju, garantujemo ispravnost zadatih ciljeva postavljenih od strane menadžmenta i korisnika. Naše iskustvo u radu sa brojnim verzijama Microsoft Dynamics Nav -a našim klijentima pruža brz i uspešan prelazak na nove verzije softvera.

 

Konsalting

 

Konsalting usluge koje nudimo objedinjuju naše iskustvo, znanje i veštine u računovodstvu, poslu i tehnologiji. Razvijamo rešenja koja uspostavljaju kontrolu nad Vašim poslom i proširuju organizaciju. Omogućujemo struktuirane obuke na osnovu kojih se postižu željeni poslovni rezultati. 

 

Optimizacija baze

 

Optimizacija baze radi se obično kada zbog nekog tehnološkog razloga dođe do usporenja rada kod klijnta. Ukoliko vam je potrebno da utvdimo i eliminišemio ili damo predlog načina eliminacije uzroka naši stručnjaci su Vam na raspolaganju.

 

 
 
   
BSC Software
Đorđa Stanojevića 4 11000 Belgrade, Serbia +381 11 3180 197
© Copyright 2012